onsdag 27 juli 2011

Öppen gård 21 augustiVälkomna på Öppen Gård söndag den 21 augusti kl. 14.00 hemma hos Josefin Lundberg och Britta Lysholm i Svensbyn, Piteå. För två år sedan var bygget påbörjat. Nu får vi se det nybyggda fårhuset med plats för 100 tackor!


Fåravelsföreningen bjuder på kaffe och kaka.


Följ skyltning, Eufåria Gårdsbutik från väg 373. För mer info kontakta Josefin på tel: 070-204 12 26 eller e-post: josefin@eufaria.se

2 kommentarer:

Flitiga Lisa sa...

Hej!
Jag är lite nyfiken på hur det fungerar för ett distrikt att ha en egen blogg. Jag har tidigare varit ansvarig för vårt distrikts sida via förbundet men när vi sedan inte fick skriva in själva på sidan blev det struligt och jag gav jag upp. Det blev för bökigt helt enkelt.
Har ni många som besöker sidan?
Är det många som kontaktar er?
Rekomenderar ni andra att göra lika dant? Oj så långt det blev hoppas någon har tid att svara.

Josefin sa...

Hej Flitiga Lisa!
Vi tyckte också det blev krångligt med förbundets sida, men brukar uppdatera där också. Vi har även lagt in en länk till bloggen där. Först tänkte vi ordna med en egen hemsida men för enkelhetens skull gjorde vi en blogg istället och vi tycker det fungerar bra. Någon räknare på besökare har vi inte (men skulle ju kunna ordna, jag har inte tänkt på det). Jag tror att våra datavana medlemmar hittar hit och uppskattar den. Det hade varit roligt med fler kommentarer, men det kommer kanske med tiden! Vår ordförande skickar även ut ett nyhetsbrev per mail (ca 10 per år) till medlemmar som anmält sin e-post. Vi försöker sprida så mycket info vi kan med sådant som inte kostar pengar (läs porto!).
Jag skulle rekommendera att starta upp en blogg om ni känner att det fyller ett behov hos er!
Hälsn, Norrbottens fåravelsförenings sekreterare :)