lördag 6 november 2010

Lammtåget 17/11 & Studiebesök 18/11

I samband med det stundande Lammtåget som äger rum den 17 november i Lövånger, tyckte vi i Norrbottens Läns Fåravelsförenings styrelse att det skulle passa bra att göra lite studiebesök i Västerbotten torsdag den 18 november. Lammtåget är ju på kvällen och vi kommer att övernatta i Lövånger Kyrkby. Detta kostar 400 kr/pers för en enkelstuga, 300 kr/pers för en dubbelstuga och 285 kr/pers för en 3-4 bäddstuga. Sänglinne och handduk ingår. Vi börjar torsdagsmorgonen med att äta en gemensam frukost i stugbyn till en kostand av 60 kr/pers. Därefter kommer vi att åka till Regina Olofsson som har en nystartad fårbesättning med både köttrasfår och pälsfår. Sedan åker vi tillbaka till Lövånger och äter lunch för 80 kr. Efter lunchen åker vi till Johan Frisk och hans familj. De har ett nybyggt fårhus med plats för ca 400 tackor. Efter det besöket är det åter dags för hemresa.

Obs 1: Anmälan till Lammtåget görs till Mats Ängquist antingen på tel 070-243 83 49 eller e-post mats@angquist.com senast onsdag 10 november.

Obs 2: Anmälan till övernattning och studiebesök görs till Åsa Wallin antingen på tel 070-393 35 68 eller e-post asa.wallin@erinama.se senast söndag 7 november (p g a stugbokningen)

Vi vill ju gärna att vi samåker ner till Lövånger så var beredd att ta med en extra slant till resekostand.

Självklart är man välkommen att endast åka på Lammtåget om man bara vill det. Anmäl er i så fall endast till Mats och ska ni sova över får ni själva boka stuga.

Inga kommentarer: